Home » Espressoare » Bosch » Bosch Tassimo Vivy TAS 1255 espressor automat cu Tehnologie INTELLIBREW

Bosch Tassimo Vivy TAS 1255 este invariabil primul lucru dupa dusul de dimineata. Pentru un amator al gusturilor si aromelor deosebite dezvoltate si oferite de acest espressor automat atunci cand pregateste un espresso, cappuccino, latte macchiato, o cafea, caffe crema, sau o deosebita ciocolata calda, acesta este placerea suprema.

Intr-un cuvant, aparatul arata bine. Insa aparatele Tassimo sunt si inteligente ele avand integrate numeroase tehnologii care sunt suport pentru performantele promise. In definitiv, o apasare de buton este de ajuns pentu obtinerea unei cafele revigorante. Revenind la design, aparatul este compact, iar culoarea bleu vine foarte bine fiind pusa in valoare de insertiile de culoare neagra.

Bosch Tassimo Vivy TAS 1255

Click aici pentru pret – Bosch Tassimo Vivy TAS 1255

La Bosch Tassimo Vivy TAS 1255, espressorul automat despre care vorbim aici, nimic nu este lasat la voia intamplarii, totul este calculat cu precizie milimetrica. Puterea dezvoltata de aparat este de 1300 W si este obtinuta cu ajutorul unui cablu de 0,9 m lungime. Pompa ridica apa din rezervorul de 0,7 litri pana lapresiunea de 3,3 bari.

Apa este mentinuta la o temperatura optima, “comanda” pentru o cafea fiind onorata intr-un timp extrem de scurt. Un alt detaliu pur tehnic care poate fi realizat doar cu o singura apasare de buton este posibilitatea dispozitivului de autocuratare si decalcifiere, igiena si igienizarea fiind doua actiuni capitale pentru un produs final cu gust nealterat.

Mai mult decat atat, espressorul automat Bosch Tassimo Vivy TAS 1255 are un sistem de detectie automat si atunci cand este nevoie de aceste procese se aprinde un led de avertizare.
Punctul forte al espressorului este dat de T-discurile cu care este alimentat. Acestea au inserat un cod de bare care contine toate informatiile necesare procesarii tipului de cafea dorit.

Astfel, prin tehnologia Intellibrew sunt stabilite in mod automat cantitatea exacta de apa, temperatura optima si timpul necesar obtinerii unui echilibru perfect intre cele doua elemente pentru obtinerea a ceea ce multi dintre noi apreciaza in mod deosebit.

Bosch Tassimo Vivy TAS 1255 espressor automat cu Tehnologie INTELLIBREW on February 16, 2016 rated 5.0 of 5
error: Content is protected !!