Home » Espressoare » DeLonghi » DeLonghi Magnifica ESAM3000B espressor automat negru noua revelatie

Espressorul DeLonghi Magnifica ESAM3000B este cel mai indragit electrocasnic. In fiecare dimineata, acesta raspunde sentimentelor ce ii sunt adresate cu o cafea deosebit de tare si de aromata care trezeste toata casa sau, de ce nu, tot biroul. Aspectul modern si functiile numeroase sunt atuurile care il definesc. Cu el fiecare dimineata este altfel.

Design-ul emana prin liniile sigure si contururile ferme o anumita forta care da siguranta si incredere. Este simplu si usor de folosit, butoanele fiind dublate de leduri care permit aflarea starii in care se afla de la distanta. Culoarea negra vine ca “turnata”, insertiile gri intregind profilul elegant al acestui espressor automat DeLonghi Magnifica ESAM3000B.

DeLonghi Magnifica ESAM3000B

Click aici pentru pret – DeLonghi Magnifica ESAM3000B

Functiile multiple sunt promisiunea unui espresso sau a unui cappuccino de care ar fi extrem de multumit orice barista. Procesul incepe cu rasnitul cafelei in rasnita deosebit de silentioasa ce poate fi setata pe mai multe niveluri de granulatie. Se poate folosi si cafea gata macinata care poate fi pastrata in compartimentul special destinat ce poate fi incarcat cu pana la 200 grame.

A nu se uita: se alimenteaza rezervorul de apa de 1,8 litri capacitate. Puterea de 1450 W se face simtita si atunci cand pompa ridica presiunea apei la 15 bari. Aparatul poate umple doua cesti concomitent cu minunatul lichid inchis la culoare si foarte aromat. DeLonghi Magnifica ESAM3000B dispune si de un dispozitiv pentru spumarea laptelui.

Despre sistemele si tehnologiile prezente pe acest espressor pot fi spuse multe. De exemplu, Termoblock System pastreaza temperatura optima atat la nivelul cestilor ce asteapta sa fie umplute cat si la cel ale celor deja pline. Functiile de economisire a energiei, prezente si ele, sunt cerinte obligatorii pentru un produs de un astfel de calibru.

Pentru ca gustul cafelei preparate sa se pastreze nealterat de-a lungul a cat mai multe ore de functionare, functia de autocuratare si de decalcifiere este exact ceea ce trebuie. In aceeasi idee de pastrare a aparatului intr-o stare cat mai buna de curatenie, mai multe parti ale acestuia sunt detasabile.

DeLonghi Magnifica ESAM3000B espressor automat negru noua revelatie on February 17, 2016 rated 5.0 of 5
error: Content is protected !!