Home » Espressoare » Espressor Miele CM 7500 iti prezinta noua gama pentru casa ta

Un produs de o calitate exceptionala, acest espressor Miele CM 7500 poate fi declarat fara teama de a gresi sau de a parea exagerat  cel mai bun dispozitiv de facut in mod automat cafeaua. Cu functia Autodescale si cu cele douazeci de tipuri de bauturi calde (dintre care treisprezece tipuri de cafea) trecute in portofoliu, isi justifica pe deplin titlul si faima. Spunem faima, chiar daca in Romania brand-ul nu are priza la public, pentru ca nemtii de la Miele sunt apreciati in multe din tarile lumii pentru profesionalismul de care dau dovada.

Inginerii care au desenat liniile de design desprinse parca dintr-un elevat cubism industrial, cu siguranta ca nu au dorit ca espressorul Miele CM 7500 sa eclipseze prin felul in care arata frumusetea, eleganta si gustul unei cafele desavarsite.

Espressor MIELE CM 7500

 

Click aici pentru pret – Espressor MIELE CM 7500

Corpul robust, cu unghiuri drepte, imbracat in negru are pe panoul frontal un display LCD C Touch care controleaza toata activitatea. Astfel se poate obtine oricand o bautura calda – cafea, ceai sau lapte – cu un minim de efort. Mai mult decat atat, pot fi preparate doua sortimente de cafea, de exemplu, in acelasi timp.

Aparatul are incorporat un senzor care detecteaza marimea vasului, ceasca sau pahar, pentru a adapta intregul proces in functie de cele detectate. Cu toate ca suna cel putin cam complicat, a face o cafea cu espressor Miele CM 7500 nu implica nicidecum un efort suplimentar.

Pentru inceput se alimenteaza tank-ul de cafea boabe cu un maxim de 500 grame, iar cel de apa se umple cu 2,2 litri. De pe micul dar eficientul ecran se alege tipul de cafea, unul dintre cele 13, sau de ceai, unul dintre cele 4, si se asteapta putin timp ca presiunea de 15 bari sa umple cele una sau doua cesti care isi pot astepta randul pe suprafata incalzita. La noi gasesti cele mai bune oferte la espressoare de pe piata.

Espressor Miele CM 7500 iti prezinta noua gama pentru casa ta on February 9, 2016 rated 5.0 of 5
error: Content is protected !!