Home » Frigidere » Indesit TAA5 frigider de clasa A+ alb doar pentru tine

Frigiderul Indesit TAA5 este pariul producatorului cu piata dinainte castigat. Nu avea cum altfel la un produs cu carateristici premium vandute la un pret modic. Capacitatea respectabila dar si aspectul il recomanda persoanelor si familiilor care stiu sa aprecieze valoarea alimentelor din punctul de vedere al calitatii dar si al cantitatii.

Design-ul cu linii moderne, culoarea alba si finisajul usor texturat ii fac loc acestui frigider in orice varianta de decorare interioara in spirit contemporan. Decupajele usilor ascund in mod ingenios manerele incorporate, transformate inteligent in fante.

Indesit TAA5 frigider

Click aici pentru pret – Indesit TAA5

In ceea ce priveste compartimentarea, a fost pastrata linia clasica, congelatorul in partea de sus in timp ce frigiderul ocupa partea de jos. In paranteza fie spus, inaltimea de 180 cm il face eligibil pentru bucatariile apartamentelor de bloc.

Capacitatea totala a frigiderului Indesit TAA5 este de 415 litri care se impart in 82 litri destinati congelatorului si restul de 333 litri frigiderului. Congelatorul dispune de un raft din sticla securizata care il imparte in doua volume fixe, in timp ce frifiderul are patru rafturi din aceeasi tip de sticla care pot fi asezate dupa preferinte sau dupa necesitati. Suplimentar, pe usa se mai afla inca 4 suporturi. Compatrimentul dedicat legume fructe se afla in partea de jos si pentru o utilizare usoara este impartit in doua corpuri. Aparatul dispune de iluminare interioara

Dotarile tehnice includ o serie de tehnologii care determina in consum energetic catalogat in clasa A+. Prezenta unui compresor este indeajuns pentru ce trebuie sa faca frigiderul Indesit TAA5. Sistemul antibacterian pastreaza incinta in cele mai bune conditii, reducand la maxim probabilitatea de aparitie a mirosurilor sau a mucegaiului.

Sistemul de dezghetare automata eficientizeaza intregul proces de indepartare a ghetii prin preluarea apei de o serie de canale si conducte. Pentru ca tot am amintit de temperaturi foarte reduse, congelatorul are capacitatea de congelare de 4,5 kg in 24 de ore.

Indesit TAA5 frigider de clasa A+ alb doar pentru tine on February 15, 2016 rated 4.9 of 5
error: Content is protected !!