Home » Tablete » Lenovo » Lenovo Tab 2 Arvin A7-30 tableta cu procesor Quad-Core MT8127 black

Lenovo Tab 2 Arvin A7-30 este o tableta al carei pret este invers proportional cu performantele pe care le poate atinge. Tocmai datorita unor dotari foarte bune dar si a aspectului elegant, in scurt timp de la lansare a reusit sa-i ataga pe multi dintre cei care stiu sa aprecieze un device de calitate.

Cei care au lucrat la acest proiectau reusit sa definitiveze un design modern care este inca un atu in ceea ce priveste alegerea utilizatorului final. Profilul slim, 8,9 mm grosime, usor “coltos” este indulcit de marginile curbate ale capacului. Acesta este dintr-un plastic de calitate al carui finisaj sporeste aderenta.

Lenovo Tab 2 Arvin A7-30

Click aici pentru pret – Lenovo Tab 2 Arvin A7-30

Optimizarea platformei hardware a tabletei Lenovo Tab 2 Arvin A7-30 conduce la performantele de care deja am amintit. Procesorul este dat de MediaTeck, un MTK 8127 quad core tractat la 1,3 GHz cu o memoria de lucru are 1GB.

Navigarea pe net, divertisment multimedia sau rularea unor aplicatii si jocuri sunt activitati de rutina care nu conduc la supraincalzirea device-ului sau alte neajunsuri intalnite pe dispozitive asemanatoare. Pentru stocarea interna tableta dispune de 16 GB care pot fi mariti pana la 32 GB cu ajutorul unui card microSD.

Ecranul este un LED IPS cu diagonala de 7 inch si rezolutie 1024×600 pixeli. Chiar daca nu este “cel mai …” imaginile redate de tableta Lenovo Tab 2 Arvin A7-30 sunt de buna calitate si pot fi privite din unghiuri foarte largi.

Printre alte dotari, terminalul dispune de Bluetooth, Wireless b/g/n, Wi Fi Hotspot, port microUSB 2.0, iesire de 3,5, difuzor frontal, camere web de 0,3 MP in fata si 2 MP in spate. Bateria Li Ion este de 3450 mAh si poate asigura pana la 8 ore de redare video. Odata cu soft-ul Android 4.4 KitKat vine instalat un numar destul de mare de aplicatii Skype, WeChat sau Complet Google. Mai trebuie spus ca tableta nu are 3G.

Lenovo Tab 2 Arvin A7-30 tableta cu procesor Quad-Core MT8127 black on February 15, 2016 rated 5.0 of 5
error: Content is protected !!