Home » Tablete » Lenovo » Lenovo Tab2 A10-30 tableta cu procesor Quad-Core Qualcomm MSM8909

Lenovo Tab2 A10-30 este o tableta care se face remarcata prin performantele pe care le poate atinge dar si printr-un aspect elegant. Este adresata persoanelor care isi doresc un produs de calitate fara a fi obligati sa faca o investitie majora in acest tip de dispozitive.

Design-ul este unul reusit, aspectelor estetice fiindu-le date de catre producatorul asiatic o serie de valente practice. Grosimea de sub un centimetru, mai exact 8,9 mm, si greutatea de 525 grame incadreaza un profil subtire si in acelasi timp usor.

Lenovo Tab2 A10-30

Click aici pentru pret – Lenovo Tab2 A10-30

Capacul spate este dintr-un policarbonat de calitate ce vine intr-o culoare albastra eleganta. Datorita finisajului foarte bine realizat amprentele si petele de alta natura sunt putin vizibile in timp ce aderenta atinge un nivel satisfacator.

Tableta Lenovo Tab2 A10-30 dispune de un ecran de 10,1 inch cu o rezolutie de 1280×800 pixeli care este bineinteles tactil. Tesnologia IPS aduce un plus de profunzime culorilor, acuratate imaginilor redate dar si unghiuri de vizibilitate foarte permisive.

Platforma hardware, chiar daca nu dispune de cele mai noi si puternice solutii, este bine optimizata. Datorita acestui fapt sunt atinse performante demne de mentionat. Procesorul, un MSM8909, este produs de Qualcomm. Acesta isi arata toate calitatile la o frecventa standard de 1,3 GHz. Memoria RAM are 1 GB. Spatiul de stocare intern este de 16 GB, in el facandu-si loc si sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Tocmai de aceea spatiul de stocare poate fi extins pana la un maxim de 32 GB cu ajutorul unui card microSD.

Lenovo Tab2 A10-30 are printre multe alte dotari care merita sa fie remarcate, un bun exemplu fiind camerele web. Cea de deasupra ecranului are 2 MP in timp ce camera din spate are 5 MP. Conectivitatea este asigurata de portul USB 2.0, in timp ce conectarea la internet se realizeaza prin modulul Wireless. Bateria de 7000 mAh asigura o autonomie de pana la zece ore, un lucru destul de rar intalnit la device-urile din aceasta clasa.

Lenovo Tab2 A10-30 tableta cu procesor Quad-Core Qualcomm MSM8909 on February 17, 2016 rated 4.9 of 5
error: Content is protected !!