Home » Tablete » Microsoft » Microsoft Surface Pro 4 tableta de 12.3″ culoare argintie pentru tine

Tableta Microsoft Surface Pro 4, aflata deja la a patra generatie, este considerata de multi noua fata mobila a companiei Microsoft. Are multe plusuri care acopera cele cateva minusuri gasite de cei mai carcotasi. Profilul elegant faca o buna impresie in mediul de business, ea adaptandu-se foarte bine si unui mediu casual.

Design-ul este unul deosebit. Grosimea de doar 8,45 mm este cu atat mai interesanta cu cat tableta a venit ca o propunere foarte serioasa de inlocuire a deja “batranului” laptop. Acum ca micul secret a fost dezvaluit, tastatura mascata in husa speciala Surface Pro Type Cover, se contureaza o imagine completa a device-ului finisat intr-un distins argintiu. Sa nu uitam nici de Surface Pen, un stylus folositor.

Microsoft Surface Pro 4

Click aici pentru pret – Microsoft Surface Pro 4

Microsoft Surface Pro 4 este o tableta al carei ecran de 12,3 inch diagonala si rezolutie 2736×1824 pixeli dispune de tehnologia PixelSens display. Acesta este un multi-touch in 10 puncte. Nu mai incarcam microreview-ul cu descrierea imaginilor senzationale redate cu nonsalanta.

Configuratia hardware are ca punct de reper procesorul Intel i5 6300U tractat la 2,4 GHz. Odata cu acesta vine si solutia grafica integrata HD Graphics 520. Memoria RAM este de tip DDR3 si are capacitatea de 4 GB. Spatiul de stocare este urias pentru o tableta, el avand 128 GB gazduiti pe un SSD.

Volumul si calitatea dotarilor intalnite pe acest dispozitiv recunoscut drept tableta Microsoft Surface Pro 4 sunt asemanatoare cu cele intalnite pe laptopurile de top. Partea multimedia este sustinuta de difuzoarele stereo integrate, camerele de 5 MP in fata si respectiv 8 MP in spate precum si slotul microSD.

Comunicatiile sunt atacate cu Bluetooth si Wireless a/b/g/n, in timp ce conectivitatea are portul USB 3.0 si iesirile audio si pentru microfon. Autonomia este de 9 ore intr-un regim de lucru decent ca solicitari. Este de la sine inteles ca atunci cand se face referire la sistemul de operare, despre Microsoft Windows 10 se vorbeste.

Microsoft Surface Pro 4 tableta de 12.3″ culoare argintie pentru tine on February 16, 2016 rated 5.0 of 5
error: Content is protected !!