Home » Espressoare » Nescafé Dolce Gusto Drop KP350B sistem de bauturi pe gustul tau

Nescafé Dolce Gusto Drop KP350B se adreseaza cu precadere persoanelor care apreciaza gustul si aroma unei cafele bine facute. Cu un design inovator si cu dotari de clasa, acesta este modul ideal de a incepe o zi plina in forta.

Despre aromele raspandite in bucataria de acasa sau la birou nu se pot spune decat cuvinte de lauda.

Nescafé Dolce Gusto Drop KP350B

Click aici pentru pret – Nescafé Dolce Gusto Drop KP350B

Vorbim despre un espressor automat de cafea prezentat drept sistem de bauturi. Desi o astfel de miscare face parte dintr-un proces de marketing, chiar nu mai era nevoie la un asemenea artificiu, deoarece capacitate de a face un espresso tare sau un capuccino cremos il da imediat de gol.

Design-ul sistemului de bauturi Nescafé® Dolce Gusto® Drop KP350B este unul nemaiintalnit. Corpul negru sta pe un asa zis suport argintiu, o exprimare stilizata a ultimei picaturi de cafea care cade in ceasca deja plina cu revigoranta bautura cofeinizata. Este un aparat complet automat, trebuind doar umplut rezervorul de 0,8 l cu apa si introduse capsulele individuale de cafea in locasul dedicat.

Este de ajuns setarea dorintei prin simpla atingere a pictogramelor si … gata. In cel mai scurt timp posibil cafeaua fierbinte sau rece, exista si o astfel de optiune in meniul espressorului, poate fi servita. Intuitiv, sistemul de bauturi este usor de utilizat chiar si de o persoana fara experienta datorita ledurilor indicatoare.

Pentru o mai buna intelegere si o acomodare usoara cu sistemul de bauturi Nescafé Dolce Gusto Drop KP350B sunt necesare totusi cateva explicatii. Acesta lucreaza ca orice alt espressor cu apa la 15 bari presiune. Singurul tip de capsule cu care functioneaza sunt produse de Nescafé Dolce Gusto, exclusivitate care vine cu certitudinea unei calitati deosebite a intregului preparat si a unui gust desavarsit.

Compact, dimensiunile sale sunt 27,5x31x38 cm, este usor de intretinut, partile cele mai expuse, tava de suport de exemplu, sunt detasabile si pot fi usor curatate. Periodic se recomanda detartrarea aparatului pentru pastrarea gustului deosebit al cafelei preparate dar si pentru o cat mai lunga functionare.

Nescafé Dolce Gusto Drop KP350B sistem de bauturi pe gustul tau on February 17, 2016 rated 4.8 of 5
error: Content is protected !!