Home » Espressoare » Philips HD8651/09 espressor automat cu dispozitiv spumare si rasnita

Espressorul automat Philips HD8651/09 este cu adevarat o investitie buna a carei valoare se vede in timp. Mai bine spus se miroase si se gusta. Intr-un negru foarte aspectuos si cu dotari tehnice complete, acest aparat aproape ca poate rivaliza cu unul profesional. Poate sta in bucataria de acasa cum la fel de bine poate fi gazduit in oficiul de la birou, locul lui fiind acolo unde se gaseste cel putin o persoana care stie sa aprecieze o cafea buna.

Design-ul este creat special pentru a fi indragit fara rezerve. In totalitate cu comenzi digitale, corpul este compact cu o serie de elemente detasabile care ii sporesc functionalitatea acestui elegant espressor Philips HD8651/09.

Philips HD8651-09

Click aici pentru pret – Philips HD8651/09

Pentru o obtine o cafea buna trebuie mai intai macinata cafeaua cu rasnita ceramica care ii pastreaza intreaga aroma in oricare dintre granulatiile ce pot fi setate in prealabil. Intre noi fie vorba, mirosul de cafea proaspat macinata umple cu bucurie sufletul oricarei dimineti. Nu am adus vorba de cunoscutele si comodele pastilele de cafea pentru ca aparatul functioneaza doar cu cafea boabe sau macinata in prealabil. Nu trebuie uitata alimentarea cu apa a rezervorului de 1 litru capacitate, apa pe care pompa o ridica pana la 15 atmosfere.

Procesul de obtinere a unei cafele cu ajutorul espressorului automat Philips HD8651/09 continua cu optiunea de imbogatire a gustului cu “o gura” de lapte. Cu ajutorul sistemului de spumare a laptelui se obtine o spuma densa cu o cremozitate deosebita.

Astfel, amatorul de un espresso tare, un capuccino aromat sau o cafea cu aroma bogata se poate bucura de un mic plus. Pentru cei ce apreciaza mai mult ceaiul, automatul acesta le satisface si lor preferintele. Si daca nu stiati, un ceai tare poate fi diluat cu putin lapte!

Curatarea espressorului Philips HD8651/09 este relativ usoara datorita diferitor segmente intens folosite detasabile. In rest, cu o carpa umeda si cateva miscari rapide ale mainilor exteriorul securata la fel de usor. La interior, autocuratarea si decalcifierea se face intr-o modalitate automata.

Philips HD8651/09 espressor automat cu dispozitiv spumare si rasnita on February 16, 2016 rated 4.9 of 5
error: Content is protected !!