Home » Frigidere » Samsung RT38FDAADSP frigider clasa A + cu sistem Full No Frost argintiu

Samsung RT38FDAADSP este un frigider care arata foarte bine, are capacitate destul de mare, consum mic si si numeroase tehnologii care ii cresc valoarea intrinseca. Este recomandat persoanelor carora le face o deosebita placere sa consume produse gatite in acasa precum si familiilor ceva mai numeroase.

Eleganta care personalizeaza aspectul acestui frigider este accentuata de liniile simple dar pline de forta ale design-ului. Pe usa de sus se gaseste un ecran LCD care afiseaza mai multe date despre starea frigiderului. Inaltimea de 178 cm si culoarea argintie ii fac loc in orice bucatarie moderna, in care daca mai sunt si alte electrocasnice in aceeasi nuanta se vor completa si evidentia reciproc.

Samsung RT38FDAADSP

Click aici pentru pret – Samsung RT38FDAADSP

Frigiderul Samsung RT38FDAADSP se incadreaza in clasa energetica A+, adica un consum decent pentru un aparat relativ nou. Cei 385 litri capacitate totala sunt impartiti intre congelator, 87 litri, si frigider, 289 litri. Congelatorul are un singur compartiment, in coltul din stanga sus aflandu-se un mic compartiment pentru pastrarea cuburilor de gheata continuat cu un mic raft de sticla. Pe usa se mai gasesac doua suporturi. Interiorul frigiderului este compartimentat de trei rafturi de sticla securizata si trei suporturi pe usa completate de compartimentul pentru fructe si legume.

Referitor la dotarile tehnice, chiar daca numarul tehnologiilor nu este foarte mare, eficienta lor se regaseste in calitatea alimentelor pastrate in frigiderul Samsung RT38FDAADSP. Sistemul de racire No Frost isi face simtita prezenta la nivelul ambelor compartimente.

Asocierea cu sistemul Multiflow, cel care directioneaza fluxurile de aer perin filtre speciale, conduce la crearea si mentinerea unui mediu optim pentru pastrarea alimentelor sau produselor proaspete.

Sistemul antibacterian desavarseste actiunile celor doua sisteme deja prezentate. Si daca toate acestea nu sunt de ajuns, Twist icemaker sau Compresor Inverter Digital se adauga si ele pleiadei de tehnologii care definesc acest frigider. Astfel se justifica prezenta doar a unui singur compresor.

Samsung RT38FDAADSP frigider clasa A + cu sistem Full No Frost argintiu on February 15, 2016 rated 5.0 of 5
error: Content is protected !!