Home » Tablete » UTOK 702QW tableta cu procesor Allwinner A33 Quad-Core 1.50GHz alba

Tableta UTOK 702QW este o varianta foarte convenabila, din mai toate punctele de vedere, aici fiind incluse aspecte precum cel al dotarilor tehnice sau al eforturilor de achizitie. Acasa, la birou sau oriunde in alta parte, a parcurge email-urile, a face revista presei la o cafea, a sustine o video conferinta sau a rula un film ori un joc sunt task-uri pe care device-ul le parcurge fara nici un efort.

Vorbim aici de o tableta relativ nou aparuta pe piata autohtona a acestei nise care arata foarte bine. Culoarea alba in care vine carcasa realizata dintr-un policarbonat de calitate apreciabila are un pretentios finisaj glossy. Greutatea de 320 grame nu o face cea mai usoara tableta dar nici cea mai grea.

UTOK 702QW

Click aici pentru pret – UTOK 702QW

UTOK 702QW este o tableta care nu ar trebui sa surprinda la nivelul dotarilor tehnice. Ecranul are 7 inch diagonala si rezolutie 1024×600 pixeli. Imaginile sunt clare si curate, culorile profunde, tehgnologia LCD nedezmintindu-se nici aici.

La interior se ascunde o configuratie hardware care porneste de la procesorul quad-core Allwinner A33 a carui frecventa este de 1,5 GHz. Chipset-ul grafic este un Mali 400 MP2. RAM-ul este un DDR3 de 512 MB. Tableta vine cu 8 GB spatiu de stocare ce poate fi extins pana la un maxim de 32 GB cu ajutorul unui microSD. Performantele sunt obtinute datorita unei bune optimizari a platformei.

Dintre celelalte dotari cu care vine tableta UTOK 702QW se evidentiaza camerele video de 0,3 MP pe fata si 2 MP pe spate in ceea ce priveste segmentul multimedia. Comunicatiile sunt asigurate de modulul Wireless 802.11 b/g/n, in timp ce pe partea de conectivitate sunt prezente portul microUSB 2.0 si iesirea audio de 3,5 mm.

Cu o asemenea companie absenta Bluetooth-ului sau 3G-ului nici nu se simte. Bateria Li Po de 2500 mAh ofera o autonomie chiar si de 4 ore de redare video. Ca sistem de operare, pe dispozitiv ruleaza Android 4.4 KitKat care este insotit de mai multe aplicatii preinstalate.

UTOK 702QW tableta cu procesor Allwinner A33 Quad-Core 1.50GHz alba on February 16, 2016 rated 5.0 of 5
error: Content is protected !!