v

PARERILE CLIENTILOR

La Macosoft, suntem dedicați simplificării accesului pentru a lucra de la distanță în programele Saga C, Saga PS, Revisal, etc.

Extindem rețeaua logistică și includem mai multa securitate, iar pe lângă acest lucru oferim back-up în fiecare zi la toate programele și documentele din serverul dumneavoastră.

Angajamentul nostru de a oferi un serviciu de calitate, sigur și la prețuri accesibile rămâne constant.

Formular adăugare recenzii


Pentru noi, părerile clienților contează mereu!

“Aceasta companie nu doarme niciodata. Avem noroc sa colaboram cu acesti oameni disponibili oricand sa gaseasca cele mai bune solutii pentru securitatea muncii noastre. Marian, persoana careia am fost alocati, este foarte profesionist si amabil explicandu-ne in detaliu si pe inteles ce “deseneaza” in contul nostru”

ANDREEA

“Lucrez cu baietii de la Macosoft de doi ani. Inca de la inceput, de la implementare, am fost multumita de alegerea facuta pentru furnizarea unui serviciu de remote server. Este tot ce ne trebuie pentru o companie de contabilitate. Marian, (doar cu el am vorbit pana acum) este foarte profi, raspunde cat poate de repede la nevoile specifice ale clientului si pe deasupra mai este si rabdator. Multumesc pentru colaborare si mult success in continuare !”

NICOLETA S.

“Pentru mine colaboarea cu Macosoft inseamna eficientizare si siguranta ca toate informatiile sunt accesibile in timp real, la un click distanta. Faptul ca atat eu cat si angajatii mei putem accesa si lucra rapid, sigur si eficient in Saga, indiferent de locatie, asigura la nivel intern o flexibilitate care din punctul meu de vedere este extrem de importanta: pot permite echipei mele sa lucreze si remote, fara nicio problema si astfel sa ma pliez mult mai usor pe nevoile individuale. Pe langa toate acestea, apreciez proactivitatea lor, raspunsul prompt la solicitari si deschiderea de care dau dovada de fiecare data cand interactionez cu ei. Ii recomand atat pentru utilitatea sistemului, cat si pentru profesionalism. Fac o treaba excelenta!”

ROXANA

“Daca ar fi sa cataloghez intr-o fraza colaborarea cu ei ar fi: “Oameni care iti asculta nevoia si te ajuta!”. Au fost prompti tot timpul cu suportul pe care il ofera pentru serviciile lor si cand nu tineau de ei, au incercat sa-mi ofere solutii si sa ma ajute! Recomand!”

MIHAI

“Colaboram de câteva luni și suntem foarte, foarte mulțumiți. Putem sa lucram de oriunde si la orice ora , fără a fi condiționați. Ca și coordonator, pot urmări activitatea echipei mele în timp real. Mulțumim Saga Cloud pentru promptitudine și eficiență! O colaborare excelenta !”

MIHAELA

“Sunteti exact solutia de care aveam nevoie pt Saga Cloud. Lucrul remote ne-a permis sa lucram din orice locatie, fara grija salvarilor, ne-a ridicat productivitatea si eficienta lucrului in echipa. Suntem foarte multumiti de relatia cu clientii , de promptitudinea cu care raspundeti sesizarilor noastre si le rezolvati Felicitari si bafta in continuare!”

STEFANIA

“Am fost plăcut impresionată de promptitudinea cu care am fost sunată și pentru rapiditatea cu care a fost instalat sagacloud. Sunt extrem de mulțumită. Recomand!”

Maria D.

“Am avut o surpriza plăcută și am descoperit oameni minunați. Rapiditate, comunicare, flexibilitate în funcție de timpul nostru și abordarea particulara spre calea cea mai avantajoasă, sunt motivele pentru care il recomand cu caldura pe Marian și Macosoft”

LAURA

“Colaborarea cu Macosoft a fost o decizie foarte bună, datele noastre sunt în siguranță în cloud, nu mai depindem de serverul local, de securitatea lui și ne putem accesa datele în orice moment. Echipa este foarte promptă și eficientă în a răspunde cererilor.”

MIRUNA

“Programul Cloud este foarte accesibil, suntem mulțumiți de acesta si avem răspunsuri prompte de câte ori am avut nevoie. Il recomandăm si altor firme de contabilitate! “

MARIANA

“Este usor de accesat, datele sunt salvate si protejate, intretinerea si consultanta legata de program sustinuta de profesionisti, care raspund rapid si concret la orice intrebare sau problema. Viteza de lucru foarte buna! Profesionisti de 5 stele.”

ELENA C.

“De cand am inceput colaborarea cu Macosoft am salvat foarte mult timp. Primesc servicii complete de IT, gazduirea pe server imi permite sa lucrez de oriunde iar faptul ca imi asigura backup pentru datele stocate pe server imi asigura siguranta. Poti scapa de toate grijile legate de partajarea fisierelor, backup automat, e-mail, imprimante, retea etc. “

ELENA

“Recomand, oameni amabili ,de treaba, prompți. Concluzia super servicii!”

NICOLETA

“Suntem foarte mulțumiți de serviciile oferite. Colaboram de câteva luni și nu vom schimba serviciile în viitorul apropiat”

ANCA

“Sunt foarte multumita de serviciile lor.
II recomanda seriozitatea, profesionalismul si promptitudinea
Recomand cu incredere, servicii de nota 10 !”

ANA MARIA