prezentarea serviciului

SAGA CLOUD

In serverul virtual pot lucra simultan in Saga, mai multi utilizatori (PC, laptop, tableta sau telefon mobil), fara a fi necesare mai multe licente Saga.

Despre Companie

SAGA CLOUD

ETAPE DE LUCRU

01

SEMNAM CONTRACTUL

Stabilim telefonic cerintele dumneavoastra pentru server, ulterior va vom trimite pe adresa de email, contractul draft.

02

CREAM SERVERUL

Ne apucam de crearea si configurarea server-ului dumneavoastra, in urma convorbirii telefonie, pentru crearea userilor.

03

MUTAM DATELE

Mutam folderele Saga C, Saga PS si alte documente in server, configuram cheile de activare pentru stocuri si conta. 

04

AJUTOR CONECTARE

Va ajutam prin crearea unei iconite pe desktop pentru conectare si va explicam in detaliu serviciul pe care il oferim.

TUTORIAL

GHID PAS CU PAS

Cum lucrezi in Saga Cloud

Contabilitatea la distanta, reprezinta lucrul cu programul Saga C, Saga PS, Revisal, Semnatura digitala sau documente in cloud, totul petrecandu-se intr-un server (NON STOP PORNIT), accesat de la distanta, iar in fiecare zi, noaptea, se face un back-up total la acel server.

 

Vom prezenta mai jos niste imagini ce reprezinta, cum se conecteaza, cum arata si cum se lucreaza in saga cloud.


PASUL 1.

Pe calculatorul dumneavoastra, pe desktop o sa aveti aceasta iconita. 


PASUL 2.

Se intra prin dublu click, pe ea, ca pe oricare program in care doriti sa intrati si o sa apara aceasta fereastra. 

  1. Reprezinta numele serverului dumneavoastra, unde acesta ramane completat mereu, ca sa nu fie nevoie sa il scrieti de fiecare data.
  2. Reprezinta user-ul cu care va conectati, de exemplu andrea, alina, maria, etc.

PASUL 3.

Vom apasa butonul connect fara sa mai completam absolut nimic, deoarece numele server-ului, user-ul si parola sunt deja salvate. 


Pasul 4.

Se deschide o fereastra pe tot ecranul calculatorului dumneavoastra, ca in imaginea de mai jos, unde putem observa ca este ca un Windows 10.

Deja suntem in server conectati, avem instalate in partea stanga Saga C, Saga PS, Revisal, semnatura digitala si alte programe de baza

  1. Reprezinta numele server-ului dumneavoastra personal, unic, nu mai exista altul cu acelasi nume
  2. Programe de baza, pot sa fie si altele, acestea sunt cele de baza
  3. Revisal instalat in server
  4. Saga PS instalat in server
  5. Saga C instalat in server
  6. Semnatura digitala

Acestea sunt doar cateva din toate programele din server, mai exista ca si exemplu adobe pdf reader ca sa puteti semna documentele, suita office (microsoft word, excel, outlook, power point, etc)


Pasul 5.

Continuam munca in server in saga c, saga ps, etc.


INFORMATII SUPLIMENTARE

Atunci cand suntem in pasul 5, deja intrati in server, daca intram in THIS PC, vom avea fereastra urmatoare (ca la un calculator normal, numai ca in cloud). Mai mult decat atat, daca scriem un document word in server cloud, puteti sa il printati la imprimanta dumneavoastra, deoarece server-ul la care sunteti conectati citeste tot ce este conectat la calculatorul de unde intrati (ex. Stick USB, Imprimanta, Semnatura digitala).

  1. Reprezinta documentele din calculatorul server aflat in cloud
  2. Cand suntem in cloud conectati si intram in THIS PC, putem vedea partitiile (documentele) din calculatorul de unde ne-am logat si putem copia fisiere din server-ul in cloud, direct in calculatorul personal, fara sa mai punem in bara fereastra cu server-ul.

Avantaje Saga Cloud

 

1. In serverul virtual pot lucra simultan in Saga, mai multi utilizatori (PC, laptop, tableta sau telefon mobil), fara a fi necesare mai multe licente Saga.
2. Siguranta datelor – indiferent daca se defecteaza / viruseaza / cripteaza calculatorul dvs., toate datele raman in server si nu pierdeti nimic, deoarece le salvam zilnic, automat.
3. Pentru a asigura continuitatea serviciului, dispunem de multiple conexiuni de internet si de generatoare automate de curent.
4. Viteza mare de lucru – pentru ca folosim echipamente de ultima generatie, totul se misca foarte rapid. Poti exporta declaratii sau rapoarte in doar cateva secunde.
5. Configurare / instalare – nu mai aveti batai de cap, facem noi totul. Putem instala Saga C, Saga PS, Revisal, declaratiile ANAF, iar documentele pot fi semnate digital direct in server. In plus, pot fi configurate si programele e-Tigris, MarketLine etc.
6. Puteti lucra din orice locatie de pe glob, la orice ora – disponibilitatea serviciului fiind de 100%; viteza de lucru este maxima chiar daca aveti o conexiune la internet de viteza redusa (ex: 2mbps).
7. Centralizarea tuturor documentelor într-un singur loc – astfel toti utilizatorii le pot accesa rapid si eficient din orice locatie.
8. Partitie separata pentru documente private la care se poate seta accesul individual sau pe grupuri de utilizatori.
9. Actualizare si intretinere – executate de specialistii nostri.
10. Reduceti costurile cu energia electica – nu mai este nevoie sa aveti in locatia proprie un calculator pornit non-stop pentru server Saga.
11. Nu este nevoie de instalarea unei terte aplicatii pe calculatorul propriu de tip VPN.

Detalii Tehnice

– Serverele sunt situate intr-un Data Room propriu, sunt folosite cele mai noi generatii de servere si tehnologii din domeniu.

– Serviciile oferite de firma noastra nu depind de corporatii externe (gen Azure, Google Cloud, Amazon sau altele), totul este stocat si asigurat pe serverele proprii.

– Servere de backup multiple utilizand replicare si sincronizare la intervale orare diferite in zile diferite. Aceasta masura este vitala in cazul criptarilor/virusarilor datelor ca sa nu se piarda. Astfel la cel mai negru scenariu existent, putem asigura datele din urma cu 24 ore cel mult, daca nu mai recente (asta depinde de momentul declansarii actiunilor nedorite), pentru orice atac cibernetic de orice natura.

– Salvarea datelor se face complet (full), nu arhivate, adica toate fisierele sunt salvate exact asa cum se regasesc in versiunea originala pe serverele clientului.

– Toate serverele clientilor sunt separate fizic, astfel un client nu poate sub nici o forma accesa datele de pe serverele altui client.

– Dispunem de generatoare de curent in situatia intreruperii cu energie electrica.

– Avem multiple conexiuni pe fibra optica cu diversi furnizori pentru a asigura un uptime de 100%

– Accesul clientilor in cloud este criptat, pentru o siguranta sporita, pe baza de user si parola, iar viteza de lucru este maxima chiar daca conexiunea la internet a clientului este minima (1MB).

cum lucram in cloud – video

Saga CLOUD – Contabilitate la distanta

SECURITATE, SIGURANȚĂ, EFICIENȚĂ

Lucrați cu programe de contabilitate?

Vă oferim avantajos posibilitatea de a lucra în cloud aplicațiile pentru evidența contabilă.

Va prezentam in urmatorul tutorial video in detaliu, serviciul pe care noi il oferim.

INTREBARI UTILE
In cat timp dupa semnarea contractului este gata serviciul?

Dupa semnarea contractului, in maxim 24 de ore, veti fi contactat de catre un coleg de la tehnic pentru mutarea documentelor si configurarea acestora in server.

Cate firme poate sa contina Saga C, aflat in server la dumneavoastra?

Pentru fiecare pachet tarifar NU exista un numar limitat de firme pe care le puteti adauga in Saga.

Pretul lunar conform contractului se poate modifica?

In urma semnarii contractului, pretul nu se modifica. Acesta poate sa creasca in functie de cerintele dumneavoastra, daca doriti un utilizator in plus sau daca doriti sa alocam mai multe resurse serverului.

Daca doresc sa inchei colaborarea cu dumneavoastra, cum procedez?

Ne pare rau ca plecati, dar da, se poate intrerupe contractul, singura cerinta este sa ne anuntati cu minim 31 de zile inainte de a lua aceasta decizie.